Keurmerken

Bouwbedrijf in Groningen staat voor kwaliteit, vakmanschap en een heldere aanpak. Om dit te waarborgen zijn de bouwbedrijven mogelijk aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Om de veiligheid voor mens en milieu te kunnen garanderen zijn alle bouwbedrijven VCA gecertificeerd.

BouwGarant

De aannemers die zijn aangesloten bij BouwGarant voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, garantie en duidelijkheid naar de opdrachtgever. Een aannemer die is aangesloten bij BouwGarant beschikt niet alleen over de juiste papieren, hij heeft ook aantoonbare ervaring. De bouwbedrijven worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instanties en moeten aan alle eisen voldoen om het BouwGarant keurmerk te mogen dragen. Daarnaast biedt bouwgarant een garantieregeling en een onafhankelijke geschillencommissie voor conflictbemiddeling. Met een BouwGarant aannemer bent u verzekerd van kwaliteit, een heldere aanpak en een goede garantie.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie van de bouw- en infrabedrijven. Bouwend Nederland behartigt de belangen voor haar leden en zorgt voor draagkracht voor bouwprojecten in de samenleving. Bouwend Nederland is een transparante organisatie die via internet, vakbladen en woordvoerders haar standpunten en lobby duidelijk probeert te maken.

VCA

VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers. Aannemersbedrijven die beschikken over een VCA certificaat werken veilig voor mens en milieu. Partners van Bouwbedrijf in Groningen hebben altijd oog voor uw en hun eigen veiligheid en handelen er naar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zijn alle medewerkers opgeleid om te weten wat ze in geval van calamiteiten moeten doen.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.