Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is in Nederland de grootste ondernemersorganisatie binnen de bouwsector. Bouwend Nederland zorgt voor voldoende werk in de bouw en creëert daarmee werkgelegenheid. Daarnaast zorgt Bouwend Nederland voor vernieuwing en innovatie binnen de bouw. Tot slot lobbyt Bouwend Nederland op zowel nationaal als regionaal niveau bij verschillende overheden.

Werkgelegenheid

Met de zorg voor voldoende werk binnen de bouwsector schept Bouwend Nederland een groot stuk werkgelegenheid. Als ondernemersorganisatie heeft Bouwend Nederland veel belang bij voldoende opdrachten binnen de bouwsector. Veel werk binnen deze sector betekent veel werkgelegenheid. Een deel van de opdrachten en daarmee samenhangende werkgelegenheid die Bouwend Nederland voor haar leden creëert, komt voort uit de intensieve lobby. De organisatie probeert altijd in contact te blijven met bestuurders en overheden op regionaal en landelijk niveau.

vernieuwen en innoveren

Stilstand is ook binnen de bouw achteruitgang. Daarom is het voor de bouwsector binnen Nederland van belang om altijd te blijven moderniseren en innoveren. Bouwend Nederland stimuleert als ondernemersorganisatie haar achterban om op de hoogt te blijven en mee te gaan met de ontwikkelingen.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.