Bouwgarant

De stichting Bouwgarant is in 1995 opgericht. Het doel van BouwGarant is particulieren meer zekerheid bieden bij het inschakelen van een  aannemer. 8 Jaar later, in 2003, richtte de stichting het Kwaliteitslabel BouwGarant op. Door het voldoen aan een aantal strenge eisen, kunnen aannemers aanspraak maken op het keurmerk. In 2010 is, op initiatief van de stichting BouwGarant, de geschillencommissie verbouwingen gestart.

De stichting BouwGarant

Het oorspronkelijke doel van de stichting BouwGarant is het zekerheid bieden aan particulieren bij het inschakelen van een aannemer. Dit doet de stichting via de zogenaamde Verbouw garantie. De verbouw garantie is een verzekering tegen het failliet gaan van een aannemer. Wanneer uw aannemer failliet gaat, zorgt de stichting BouwGarant voor een vervangende aannemer zonder bijkomende kosten. Particulieren die een aannemer in dienst willen nemen voor nieuw- of verbouw kunnen de Verbouw garantie afsluiten bij BouwGarant.

Het kwaliteitslabel BouwGarant

Het Kwaliteitslabel BouwGarant garandeert dat u met een betrouwbare aannemer te maken hebt. Aan de hand van een aantal labelvereisten kunnen aannemers het kwaliteitslabel verdienen. De labelvereisten hebben betrekking op de kwaliteit van het werk, de ervaring binnen het bedrijf en het vakmanschap van de werknemers. Alle labelvereisten zijn opgenomen in de beoordelingsrichtlijn, die te downloaden is op de website van de stichting BouwGarant.

Onafhankelijke geschillencommissie

De geschillencommissie is sinds 2010 op initiatief van de stichting BouwGarant gestart. Als opdrachtgever van een aannemer kunt u de onafhankelijke geschillencommissie inschakelen als u een conflict hebt met de aannemer. Als u er, ook na tussenkomst van de servicedesk van BouwGarant, niet samen met de aannemer uitkomt zal de geschillencommissie een definitief oordeel vellen.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.