VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken aantoonbaar met oog voor veiligheid voor mens en milieu. Het personeel van een VCA gecertificeerd bedrijf weet hoe ze gevaarlijke situaties moeten voorkomen en wat ze moeten doen als er toch iets gebeurt.

Ontstaan van VCA

VCA werd aanvankelijk bedacht als uniform en objectief systeem voor het controleren van de veiligheid in de petrochemische industrie. De aannemers die werk in de petrochemische industrie aannamen zouden zo kunnen aantonen dat ze weten hoe ze veilig moeten werken in een chemische omgeving. Het duidelijke en objectieve systeem van VCA heeft geleid tot een toonaangevende veiligheidseis binnen de sector.

Veiligheid

De VCA is bedoeld voor bedrijven die hun personeel in een risicovolle omgeving laten werken. Dit zijn, naast chemische bedrijven ook bouwplaatsen, civieltechnische omgevingen en onderhoudswerkzaamheden in de werktuigbouw. Bij vrijwel alle werkzaamheden waarvoor het personeel een verhoogd veiligheidsrisico loopt is een VCA certificatie vereist.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.