Stappenplan

Het vinden van geschikte bouwbedrijven voor uw klus in Groningen verloopt volgens een kort, maar krachtig stappenplan.

Stap 1, Uw aanvraag

Via het offerteformulier specificeert u uw wensen. Wij zorgen dat er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen door geschikte bouwbedrijven voor uw klus, die binnen de door u gestelde termijn kunnen leveren. Hoe duidelijker u uw wensen specificeert, hoe beter wij een match kunnen vinden met een van de vele gespecialiseerde bouwbedrijven in Groningen.

Stap 2, Vrijblijvend contact met één of meerdere bouwbedrijven

Bouwbedrijven die uw klus kunnen uitvoeren zullen contact met u opnemen over de prijs en beschikbaarheid. U bent vervolgens vrij om wel of geen gebruik te maken van het aanbod.

Stap 3, Eventuele feedback naar Bouwbedrijf in Groningen

In de weken die volgen na uw aanvraag zullen wij u nog twee keer een e-mailbericht sturen waarin wij vragen uw evaringen met de voorgestelde bouwbedrijven te delen. U bent niet verplicht mee te werken, maar u kunt ons helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.