Woning laten bouwen

Wanneer u het besluit heeft genomen om een nieuwe woning te laten bouwen in Groningen, dan zijn er een aantal opties. Er kan gekozen worden uit traditionele bouw of catalogusbouw.

Woning laten bouwen op de traditionele manier in Groningen

Traditionele woningbouw is de ultieme architectonische vrijheid. U ontwerpt samen met een aangesloten bouwbedrijf het voor u te bouwen droomhuis. Bij traditionele bouw wordt uw woning geheel naar uw smaak en wensen ontworpen. U bent helemaal vrij in de vormgeving en de te gebruiken materialen. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden zijn de lokale bouwbesluiten. Het aangesloten bouwbedrijf is goed op de hoogte van de laatste bouwbesluiten en kan u dus helder en optimaal adviseren bij de keuzes die u moet maken voor u de woning gaat laten bouwen.

Woning laten bouwen uit de catalogus

Cataloguswoningen zijn woningen die gestandaardiseerd zijn. Bij een cataloguswoning is de tekening en het ontwerp al gemaakt. Bouwbedrijven bieden meestal verschillende type cataloguswoningen aan. Een moderne woning, een jarig dertig model of zelfs een landhuis, vrijwel alles is mogelijk. Ook soorten woningen zoals een twee-onder-een kap of een vrijstaande woning kunt u laten bouwen.

Een cataloguswoning is te vergelijken met het aanschaffen van een auto. Net als bij een auto kan er een kleur worden gekozen met airco of zonder airco, trekhaak, enzovoort. Bij een cataloguswoning gaat het ongeveer hetzelfde. Het begint met het kiezen van een standaard type woning. Volgens kunt u kiezen welke kleur stenen, wel of geen garage enzovoort. De indeling van de plattegrond kan meestal wel op enkele punten gewijzigd worden. Op deze manier kan de cataloguswoning naar eigen wens en smaak gebouwd worden. Ten opzichte van de traditionele woningbouw bent u een stuk beperkter in uw keuzes. Een geschikt bouwbedrijf vinden? Neem direct contact op met Bouwbedrijf in Groningen en wij zoeken de de bouwbedrijven voor u.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.