Timmerman in Groningen

Het woordenboek beschrijft een timmerman als “iemand die het timmeren als beroep uitvoert”. Dit is natuurlijk een feitelijk juiste omschrijving, maar een timmerman is veel meer dan dat. Timmermannen in Groningen zijn kunstenaars met hout. Voor het bouwen van nieuwe meubels draaien zij hun hand niet om en ook het onderhouden van bijvoorbeeld houten vloeren of dakconstructies is voor hun gesneden koek. Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat iedereen wel een houten kastje in elkaar kan timmeren, maar niets is minder waar. Timmeren is een ambacht, die moet worden uitgevoerd door ambachtslieden.

Kiezen voor een timmerman

Niet iedere timmerman is hetzelfde, zo zijn er bijvoorbeeld timmermannen in Groningen werkzaam in de meubelbranche, maar ook timmermannen die het bouwen van huizen als specialiteit hebben. Wanneer u een groot project opstart, zoals bijvoorbeeld het bouwen van een huis, is het aan te raden om een timmerman in de arm te nemen. Houtbewerking is een nauwkeurig vak en een timmerman weet van elke klus welke gereedschappen en materialen hij nodig heeft om deze te klaren. Een timmerman heeft een brede opleiding genoten en kan dus zowel daken, plafonds, vloeren, als betonfunderingen bouwen. Bovendien weet een timmerman wel raad met een bouwtekening, wat voor mensen zonder een timmeropleiding vaak onmogelijk is.

Timmerman in verschillende soorten

Niet iedere timmerman is hetzelfde, want er zijn vele stromingen in het vak van houtbewerking. Voor iedere klus is er dus de juiste ambachtsman te vinden. Zo zijn er timmermannen in Groningen die in de bouw- en werkplaats werken, timmermannen die gespecialiseerd zijn in nieuwbouw en timmermannen die restauratie als hoofdvak hebben gedaan. Het verschil tussen deze specialisaties zit in de klussen die zij krijgen. Zo werkt een timmerman op en werkplaats vaak met grote machines, terwijl een timmerman die in de restauratie werkt veel met materialen van vroeger werkt en veel kennis heeft over constructies van vroeger en nu.

Bent u opzoek naar een timmerman, neem dan contact op met Bouwbedrijf in Groningen dan zoeken wij geschikte timmermannen voor uw klus.

Het juiste bedrijf voor uw werkzaamheden

Groningen kent veel gespecialiseerde bouwbedrijven

Of u nu op zoek bent naar timmerlieden, metselaars, schilders of aannemers, via Bouwbedrijf in Groningen vergelijkt u eenvoudig meerdere bouwbedrijven op basis van hun specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten.

Wij kennen geschikte bedrijven voor uw project

Binnen 24 uur contact met bouwbedrijven voor uw project.
Geheel vrijblijvend.

Experts waar opdrachtgevers langdurig tevreden over zijn

Bouwbedrijf in Groningen opereert in de gehele provincie Groningen en zorgt dat uw aanvraag terecht komt bij gespecialiseerde bouwbedrijven, waar opdrachtgevers tevreden over zijn.

Wij toetsen uw klanttevredenheid, tweemaal na aanvraag. U hoeft niet mee te werken, maar u kunt met slechts enkele muisklikken helpen om ons bouwplatform ijzersterk te houden. De kwaliteit van onze contacten is voor ons erg belangrijk.

Een goed, concurrerend voorstel is voor ons net zo belangrijk

Wij verzoeken bedrijven om u een goed, concurrerend voorstel te doen. Bent u ontevreden over de offerte, dan kunt u dit tijdens onze tevredenheidspeiling aangeven. Wij streven naar een perfecte prijs/kwaliteitverhouding en zijn hierover ook duidelijk richting de bedrijven waar wij u mee in contact brengen.

Het bouwplatform Bouwbedrijf in Groningen onderhoudt een uitgebreide kennisbank met specifieke informatie over de diensten van veel verschillende bedrijven in Groningen, als ook de ervaringen van opdrachtgevers.


Aanhef

Contactvoorkeur

Contactgegevens

Op welke termijn moet uw klus van start gaan?

Zoekt u een bedrijf met een specifieke omvang?

Beschrijving van uw wensen

Bouwbedrijf in Groningen, het platform voor bouwprofessionals in Groningen

Aanbod

Jaarlijks worden vele honderden contacten gelegd tussen bouwbedrijven en opdrachtgevers. Bouwbedrijf in Groningen brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Kwaliteit

Bouwbedrijf in Groningen werkt uitsluitend samen met professionele bouwbedrijven. Daarnaast kunnen opdrachtgevers altijd contact met ons opnemen om ervaringen uit te wisselen.

Gunstig

Niet zelden worden opdrachtgevers verrast door aantrekkelijke (tijdelijke) kortingen. U legt uw bouwplannen vrijblijvend aan ons voor en wij laten meerdere bouwbedrijven een goed voorstel doen.